سایت ثبت نام اینترنتی ترمیم معدل و ایجاد سابقه در خرداد ۱۴۰۳ برای کنکور توسط آموزش و پرورش ساخته شده است تا متقاضیان پس از ثبت نام در این سامانه، به صورت حضوری نیز به یکی از مدارس بزرگسالان مراجعه کنند تا ثبت نامشان تکمیل گردد و در یکی از دوره های امتحان نهایی شرکت کنند. در این مطلب با آموزش ثبت نام آنلاین سامانه ترمیم معدل و ایجاد سابقه تحصیلی همراه ما باشید.
آخرین خبر در رابطه با نحوه ثبت نام ترمیم نمره – 4 دی 1402 :
معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص نحوه ثبتنام برای ترمیم معدل بیان کرد: برای شرکت در این آزمون نیاز به حضور فیزیکی نیست و تمام این فرایند به صورت الکترونیکی در سامانهای که اطلاع رسانی میشود صورت میگیرد و هر فرد براساس جداولی که سهم دروس و ضرایب دورس در آن مشخص است میتوانند درس مورد نظر را انتخاب کنند./ آموزش و پرورش
این آموزش پس از فعال شدن سایت ثبت نام، مجددا بروز می شود
1- ابتدا وارد سایت my.medu.ir میشیم، اگر فارغ التحصیل هستید از قسمت والدین وارد بشید،
2- خب پس از اینکه وارد سایت شدیم، روی گزینه سوابق تحصیلی کلیک می کنیم.
3- در صفحه وارد شده کد سوابق را مشاهده می کنید، انتهای صفحه، روی گزینه ثبت نام ترمیم معدل یا ایجاد سابقه کلیک می کنید.
4- سپس مطابق زیر صفحه ای برایتان باز خواهد شد
نکته مهم : ابتدا قبل از هر کاری گزینه پایه تحصیلی را کلیک کنید و گزینه مربوط به خود را انتخاب کنید.
5- خب اگر فارغ التحصیل دوازدهم و سوم دبیرستان هستید، و متقاضی ترمیم و یا ایجاد سابقه هستید پیش فرض روی پر کردن مشخصات دیپلم جلو میرید و شروع می کنید به پر کردن مشخصاتش.
6- اگر متقاضی ترمیم یا ایجاد سابقه پیش دانشگاهی هستید، در سر برگ روی گزینه پیش دانشگاهی نیز کلیک می کنید.
7- خب شروع می کنیم به پر کردن مشخصات دیپلم، در بخش اول، شما باید مشخصات مربوط به تاریخ و مکانی که دیپلمتون رو دریافت کردید وارد کنید.
- کد دانش آموزی : در کارنامه یا مدرک دیپلم شما، کمد دانش آموزی ذکر شده است.
- نظام آموزشی : اگر دوازدهمی هستید که خب همون نظام جدید هستید، اگر نظام قدیمی هستید یا طبق راهنمای زیر گزینه خودتون رو انتخاب کنید یا مدرک دیپلم رو نگاه کنید چون آن جا ذکر شده است.
- راهنمایی برای انتخاب نظام تحصیلی :
– نظام جدید3-3-6 متوسطه :نظام آموزشی فعلی است که از خردادماه سال تحصیلی 97-98 دانش آموزان از آن فارغ تحصیل شده اند. در این نظام دانش آموزان پس از قبولی در پایه نهم به دوره دوم متوسطه واردشده و پس از طی پایه دهم، یازدهم و دوازدهم، در صورت گذراندن کلیه واحدهای درسی رشته مربوطه، گواهینامه دیپلم دوازده ساله دریافت میکنند.
– نظام سالی واحدی :نظام آموزشی قبل از نظام فعلی است که از سال 81 اولین گروه دانش آموزان از آن فارغ التحصیل شدند و تا سال 1399 نیز امکان فارغ التحصیلی داشته اند. در نظام سالی واحدی آموزش دروس از مهرماه آغازشده و در خردادماه کارنامه سال صادر میشد.
این نظام آموزشی دارای دو دوره :نظام سالی واحدی متوسطه :دانش آموزان پس از طی دوره راهنمایی به این نظام آموزشی واردشده و طی سه سال آموزش مدرک دیپلم دریافت میکردند. طول تحصیل از اول ابتدایی تا اخذ دیپلم 11 سال است.نظام سالی واحدی پیش دانشگاهی :دوره پیشدانشگاهی یک سال است و فقط فارغالتحصیالن دارای مدرک متوسطه که مایل به ادامه تحصیل در دانشگاه بودند در پیشدانشگاهی ثبتنام میکردند.– نظام ترمی واحدی :این نظام آموزشی قبل از نظام سالی واحدی بود و از سال 72 اولین گروه دانش آموزان از آن فارغالتحصیل شدند و تا سال 1395 نیز امکان فارغ التحصیلی داشته اند. در نظام ترمی واحدی، ترم اول از مهر تا دیماه و ترم دوم از بهمن ماه تا خرداد و ترم تابستان از تیرماه تا شهریور است.
این نظام آموزشی دارای دو دوره تحصیلی است :نظام سالی ترمی واحدی متوسطه :دانش آموزان پس از طی دوره راهنمایی به این نظام آموزشی وارد شده و طی سه سال آموزش مدرک دیپلم دریافت میکردند. طول تحصیل از اول ابتدایی تا اخذ دیپلم 11 سال است.نظام سالی واحدی پیش دانشگاهی :دوره پیش دانشگاهی مانند شیوه ترمی است لکن دوره پیش دانشگاهی دو ترم است و فقط فارغ التحصیلان دارای مدرک متوسطه که مایل به ادامه تحصیل در دانشگاه بودند در پیش دانشگاهی ثبت نام میکردند.– نظام چهارساله متوسطه :این نظام آموزشی از سال 53 آغاز شد و از سال 56 اولین گروه از دانش آموزان در آن فارغالتحصیل شدند و تا سال 79 نیز ادامه داشت. این نظام به صورت پایه ای بود و دانش آموزان پس از دوره راهنمایی به دوره متوسطه وارد میشدند . در هرسال باید تمام دروس آن سال را قبول میشدند و اگر تا تابستان موفق به قبولی نمیشدند بایستی آن پایه را تکرار کنند. و پس از قبولی پایه چهارم به دانش آموزان گواهینامه دیپلم ارائه میشد.– نظام شش ساله متوسطه :این نظام آموزشی از ابتدای آموزش متوسطه در ایران آغاز شد و تا سال 1356 دانش آموزان در آن فارغ التحصیل شدند .این نظام به صورت پایه ای بود و دانش آموزان پس از دوره ششساله ابتدایی به دوره شش ساله متوسطه وارد میشدند . در هرسال باید تمام دروس آن سال را قبول می شدند و اگر تا تابستان موفق به قبولی نمیشدند بایستی آن پایه را تکرار کنند. و پس از قبولی پایه ششم به دانش آموزان گواهینامه دیپلم ارائه میشد.
- سال فارغ التحصیلی : سالی که در آن توانسته اید دیپلم خود را دریافت کنید.
- پایه تحصیلی : اگر دوازدهمی بوده اید که دوازدهم را انتخاب می کنیم، اگر هم غیر از اینب وده که بزرگسال را انتخاب می کنیم
- دوره فارغ التحصیلی: سوم متوسطه – دوازدهم – بزرگسال
- استان فارغ التحصیلی : استانی که در آنجا مدرک گرفته اید را وارد کنید.
- منطقه فارغ التحصیلی : منطقه ای که در آن فارغ التحصیل شده اید.
- مدرسه فارغ التحصیلی : مدرسه ای که در آنجا فارغ التحصیل شده اید.
- رشته دیپلم : رشته خود را انتخاب کنید.
8- در بخش دوم شما حالا مشخصات محلی که قرار است برای ترمیم یا ایجاد سابقه اقدام کنید را انتخاب می کنید.
- استان محل ثبت نام در طرح ترمیم معدل: استانی که قرار است در آن برای ثبت نام ترمیم یا ایجاد سابقه اقدام کنید.
- منطقه محل ثبت نام در ترمیم معدل : منطقه ثبت نامی خود را انتخاب می کنید.
- مدرسه داوطلب آزاد در ثبت نام ترمیم معدل : مدرسه ای که قرار است برای ترمیم در آن جا ثبت نام کنید.
- تلفن همراه : شماره تلفن خود یا در صورت نبود برای پدر یا مادر را وارد کنید.
- کد رهگیری سامانه صدور تاییدیه تحصیلی : در این قسمت، کدی که از سامانه تاییدیه سوابق تحصیلی دریافت کرده اید را وارد می کنید.
9- روی گزینه ثبت اطلاعات کلیک می کنیم و اطلاعات شما هم اکنون قابل مشاهده است و امکان ویرایش هم دارد.
* برای پرینت گرفتن روی چاپ فرم کلیک کنید.
* اگر می خواهید فایلش رو ذخیره کنید، روی چاپ فرم کلیک کنید، سپس روی گزینه destination کلیک کنید و روی گزینه save as pdf کلیک کنید و در پایان save را بزنید.
10- برگه موردنظر را تحویل مدرسه بزرگسالان دهید جهت اتمام ثبت نام ترمیم معدل.